BørneRiget

For a skabe verdens bedste hospital for børn og familier kan vi ikke bare kopiere andre. Vi skal selv skabe.

Jeg har allerede gjort mange tanker og har fundet ud af at der er uendeligt med spændende muligheder.

Men for at vi kan realisere vores ambition så skal der fokuseres. Her præsenterer jeg nogle af min første tanker omkring BørneRiget og initiativer der kan testes.

trader_kit8-net


Hvordan vi holder os på forkant


Events

Inspiration kommer ikke kun fra MedTech events, det kommer fra alle slags events. Både internationalt, lokalt og online.

Og hvorfor ikke selv hoste verdens førende Tech for Health event? På den måde bliver vi automatisk brugere af den mest effektive teknologi.

laptop

Startup netværk

#CPHFTW, SingularityU, entreprenør afdelinger fra skoler – der er også uendeligt med muligheder her.

Men vi skal ikke kun have de åbenlyse partners. Hvis vi gør det på samme måde som alle andre, så bliver vi til det samme. Hvad med at partne sammen med børnehaver, hospitaler på den anden side af kloden, rumorganisationer og andre skæve eksistenser der kan skabe utænkelige resultater?

Forskningsinstitutioner

Hvis vi vil have hjælp udefra, så skal vi også åbne op og skabe værdi for alle omkring os. Ikke kun for Københavnere, men så vidt og bredt som vi kan.

Jeg mener vi skal tilbyde data, så vi kan få data. Fremtiden er kollaborativ. Vi skal arbejde sammen med virksomheder som PatientsLikeMe og Iris.Ai, så vi kan embrace deres mindset.

flatdeskcut

Idéer

Centraliseret logistik, billeddiagnosticering og video konsultationer er bare starten. Udover de nødvendige og naturlige nye teknologier der skal være på plads, så skal der også tænkes anderledes.

maker-nurse-2

Nurse as a Maker – Democratizing Medical Innovation
Vi kan ikke gøre det her selv. Vi skal hente hjælp udefra og indefra. Vi kommer til at have de bedste faciliteter og de skal udnyttes og udvikles.

Nurse as a Maker er et initiativ til at demokratisere nytænkning i Medicin ved at give sygeplejersker og doktorer et sted til at skabe nye ting.

Det er kun et af mange Open Innovation initiativer der kan lanceres ved at have et ordentligt inviterende innovationscenter på BørneRiget.

3d-projection-gallery-invasion-skullmapping-fb

Pleasantly – Living Walls
At have en væg der kan vise nogle billeder bliver ikke nok til at imponere og forbedre oplevelsen for vores besøgende i 2024.

Pleasantly er er initiativ der gør brug af sensorer, projektorer og avatarer til at guide og informere børn på BørneRiget. Initiativet følger BørneRigets 5 design principper.

Alle væggene skal være interaktive, livlige og skal reagere personligt per hver person der kommer forbi på en naturlig og behjælpelig måde.

maxresdefault

Human Longevity – Extending Human Lives
For at forstå hvad der bliver brugt i fremtiden, så kan vi se på hvad de rige gør i dag. De betaler hundredevis af tusinde for at forstå deres krop baseret på nyeste genforskning. I 2024 vil teknologien være klar til at blive allemandseje.

Derfor skal BørneRiget være klar til det og have teknologien, så børn født efter 2024 vil være evigt taknemmelige for at de er blevet født på BørneRiget. 

shutterstock_193700255--tojpeg_1436361593396_x2

Hvis I vil have en der kan eksperimentere, omsætte ideer til realitet og gøre maksimalt brug af Open Innovation – så tag kontakt